Kapat

PUBG Mobile Hile 2018 | PUBG mobile hile nasıl yapılır?

Anasayfa
Oyun PUBG Mobile Hile 2018 | PUBG mobile hile nasıl yapılır?
pubg-hack

PUBG Mobile hile 2018 içeriğinde oyun severler tarafından en çok oynanan mobile oyunlardan biri olan PUBG hileleri konusuna değiniliyor. Son zamanlar en çok satan oyunlar arasında yer alan PUBG Mobile artık yeni versiyonu ile oyuncularına hitap etmektedir. Kısa sürede milyonların beğenisi alan PUBG Mobile hileleri artık oyuncular arasında popüler olmaktadır.

PUBG mobile hile nasıl yapılır?

Oyunlar arasında hiç şüphesiz popüler bir oyun olan ve fps oyunları arasında savaş arenasına sahip olan PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) oyununun geliştiricileri, kısa süre önce oyun içinde hile yapan oyuncular hakkında yapılan çalışmaları bir açıklama ile duyurdu. PUBG Hileleri ile gündeme gelen konuda yetkililer sert bir açıklama yaparak oyuncuları uyardı. Bizde sizlere bugün konumuzda yer alacak olan PUBG Mobile hileleri nelerdir? yazısı ile sizlere bilgiler aktaracağız. Pubg mobile hack konusunda oyunda yer alan çeşitli hileler ile oyuncular artık avantaj kazanıyor ve ölmekten kurtulmaktadır. Oyun için de ateş altından kaldığınızda canınızın azalması gerekirken oyunda uygulanan hile ile oyuncunun canı artmakta ve adete ölümsüz olmaktadır. PUBG ölümsüzlük hilesi olarak adlandırılan bu hilede oyuncular artık çeşitli hile yöntemlerini araştırmaktadır.

PlayerUnknown’s BattleGrounds Mobile Hack nasıl indirilir?

PUBG Mobile oyunu için Steam üzerinden yayınlanan bir duyuruda, PUBG hack programları yaparak oyunlardan hile yapan ve çeşitli oyunculara satan 15 kişinin incelemeler sonucu Çinli yetkililer tarafından tutuklandığı ve bu kişilere ve şüpheli olarak yakalanan kişilere 5 milyon doların üzerinde ceza almışlardır. Son zamanlarda ortaya çıkan ve büyük bir sorun olarak oyuncuların yer aldığı PUBG Mobile Hack incelediğimizde yapılan bu hileler PUBG şirketi tarafından engellense bazı hileler PUBG tarafından kabul ediliyor. Artık herkesin merak saldığı oyun olan ve çok satanlar listesinde rekorlar kıran PUBG Mobile Hileleri bazı şirket tarafında yasal olarak kullanılmaktadır. Bizler de bu yazımız da sizlere kullanılan PUBG Mobile Hileleri konusunda bilgi vereceğiz ve en çok hile yöntemi olan No Recoil Macro hilesi detaylı bir şekilde sizlere anlatacağız. Peki bu No Recoil Macro hilesi hilesi nedir ne işe yarar ve nasıl yapılıyor sorularına sizlere yanıt vereceğiz.

PUBG Mobile Hile 2018

Son zamanlarda çok popüler olan PUBG Mobile güncel hileleri ile bir çok internet sayfasında yer alan konularında başında gelmektedir. Çoğu bu tarzda yazılan ve PUBG Mobile Hack 2018 konularında artık çok fazla rastlanmaktadır. Sizlere bahsedeceğimiz bu hile PUBG No Recoil Macro hilesi güncel hileler arasında yer almaktadır. Pubg oyununda bu hileyi uygulayabilmek için bazı özelliklere ve ekipmanlara sahip olmak gerekmektedir. Oyunda uygulayacağınız çeşitli hilelerin başında yer alan No Recoil Macro hilesi için “makro” özellikleri yer alan bir Logitech mouse’a ihtiyacınız olacaktır Olmazsa olmazlardan olan bu mouse bu hile için gerekli olmaktadır. Daha sonra oyuncuların bu mouse için gerekli makro ayarı yapması gerekmektedir.

pubg mobile hile

Bu ayarların yapılması için bizde sizlere izlemeniz gereken ve yapmanız gerekenleri aşağıda açıklayacağız. Oyuncu arkadaşlarımızın en çok merak ettiği hilelerden biri olan ve adeta oyunda çok fazla ihtiyaç duyulan PUBG ölümsüzlük hilesi için gerekli açıklama ve bilgiler ile konumuzda yer vermekteyiz. PUBG hileleri 2018 adlı konumuzda sizlere çeşitli hile yöntemleri ve oyunda kullanacağız çeşitli bilgiler vermekteyiz.

pubg-hileleri-güncel

PUBG Mobile Hileler 2018

Oyunlarda gerçekleştirilen ve çeşitli yöntemlere başvurularak yapılan hileler de oyuncuların kafasına en çok takılan sorulardan biri olan ve oyuncuların merakla beklediği soru PUBG Mobile hile yapmanın cezası var mı? konusunda bu yazımızda sizlere detaylı bir şekilde açıklama yapacağız. Ayrıca online oyunların başında gelen ve son zamanlarda çok popüler olan bir oyun olan ve oyuncuların adeta ilgisini çeken oyunlardan olan PUBG Mobile 2018 artık uygulama marketlerinde yer almaktadır. Fakat oyunların hileler için yer alması ve oyuncuların kafasına takılan sorulardan olan PUBG Mobile Hack cezası nedir konusunda da bu yazımızda sizlere çeşitli bilgiler aktaracağız.

PUBG No Recoil Macro Hilesi

Pubg Mobile Hack hileleri arasında yer PUBG No Recoil Macro hilesi için kullanılacak olan Logitech Mouse için programını indirmeniz gerekmektedir. Programın kurulumu yapıldıktan sonra uygulamayı açın. Daha sonra ayarlar kısmında Otomatik Oyun algılamayı seçmeniz gerekmektedir.

Daha sonra yapmanız gerekenler ise programın alt tarafında görülen “Düğmeleri Özelleştir“e tıklayarak yeni bir kodu aktif edecek şekilde yapılandırmamız gerekecektir. Orada yer alan “Yeni Profil Oluştur“a tıklayarak aşağıda sizlere verilen makro kodunu kod bölümüne yapıştırıp kaydetmek olacak.

No Recoil Macro

Hemen aktif hale gelecek olan bu No Recoil Macro hilesi sizlere oyunda adeta çok kolaylık sağlayacak ve düşmanlarınızı hemen tespit etmenize ve öldürmemize yarayacaktır. Peki bu hileyi uygulayanlar için herhangi bir ceza var mıdır veya oyuncu arkadaşlarımızın merak konusu olan PUBG Mobile hile yapan hesaba ne olur? en çok konuşulan ve merak edilenlerden olmaktadır.

PUBG No Recoil Makro Kodu:

function OnEvent(event, arg)
OutputLogMessage(“event = %s, arg = %d\n”, event, arg)
if (event == “PROFILE_ACTIVATED”) then
EnablePrimaryMouseButtonEvents(true)
elseif event == “PROFILE_DEACTIVATED” then
ReleaseMouseButton(2) — to prevent it from being stuck on
end
if (event == “MOUSE_BUTTON_PRESSED” and arg == 4) then
recoil = not recoil
spot = not spot
end
if (event == “MOUSE_BUTTON_PRESSED” and arg == 1 and recoil) then
if recoil then
repeat
–Sleep(35)
Sleep(8)
MoveMouseRelative(0, 2)

until not IsMouseButtonPressed(1)
end
end
end