Kapat

Adc Rün Dizilimi Sezon 8 Adc Rünleri (2018)

Anasayfa
Oyun Adc Rün Dizilimi Sezon 8 Adc Rünleri (2018)
lol-adc-s8-rün-dizilimleri

Adc rün dizilimi konusunda lol’de en çok oynanan saldırı gücü taşıyıcısı (adc) rünlerinin nasıl dizildiğine değineceğiz. League of legends 8. sezon adc rün dizilimi kombinasyonlarını doğru bir şekilde yapmanız oldukça önemlidir. Çünkü adı üstünde saldırı gücü taşıyıcısı (adc) oyunda en önemli rollerden birini üstlenmektedir.

adc rün dizilimi
Siz kıymetli oyuncularda, bir adc’nin takım savaşlarında iyi pozisyon alması gerektiğini çok iyi biliyorsunuzdur. Hal böyle olunca adc’nin rünlerinin yanlış olup, koridorunu kaybetmesini istemezsiniz. Bu sonuçlar oyun içi gerilimin artmasına, tansiyonun tavan yapmasına sebebiyet verebilir. Tabi tecrübesi olmayan oyuncuları öncelikle tecrübe kazanmaları konusunda bilgilendirmek görevimiz.

Adc Rün Dizilimi > 2018 Yılı LOL Saldırı Gücü Taşıyıcısı Yeni Rünler Kombinasyonları

Adc rün dizilimi kombinasyonlarından bahsetmeden önce bir kaç tavsiyede bulunmakta fayda var.
Öncelikle aşağıda vermiş olduğumuz rün dizilimleri profesyonel oyuncuların kullanmış olduğu rün dizilimleridir. (uzi, doublelift, wildturtle vb.)

lol-yeni-rünler

Adc rün dizilimi kombinasyonlarını yanınızdaki supporta göre de geliştirebilirsiniz. Yanınızda soraka, sona gibi size can veren supportlar varsa onlara göre rün seçtiğinizde can ve kalkan kullanımlarında artış sağlayabilirsiniz. Bahsetmek istediğimiz oyunda başarılı olmak sizin mantığınıza, kabiliyetinize ve yeteneğinize bakıyor. Rünleri yanlış dizmeniz pek bir şey kaybettirmez. Önemli olan iyi oynayabilmektir.

Paylaştığımız saldırı gücü taşıyıcısı rünleri fikir edinmeniz, yeni rün dizilimleri üretmeniz için örnek teşkil etmektedir. Rünler kesinlikle kafadan atarak yapılmamıştır. Tüm paylaşılan adc rünleri usta oyuncuların rünleridir. Bu konuda içiniz ferah olsun. Rahatlıkla aşağıdaki rünleri kullanabilirsiniz.

Dilerseniz dünyaca ünlü usta oyuncuların oyun geçmişlerinin yayınlandığı http://www.probuilds.net/ adresinden rünleri karşılaştırabilirsiniz. Bu adreste dünyaca ünlü oyuncuların oyun geçmişlerini göstermekle beraber kullandıkları itemleri ve rünleri de göstermektedir. Kendinizi geliştirmeniz adına sizlere yol arkadaşı olabilir.

Vayne Rün Dizilimi

vayne-adc-yeni-rün-dizilimi-lol-s8
Twitch Rün Dizilimi

twitch-yeni-rün-dizilimi-s8-lol
Tristana Rün Dizilimi

tristana-adc-yeni-rün-dizilimi-lol-s8
Xayah Rün Dizilimi

xayah-adc-yeni-rün-dizilimi-s8-lol
Draven Rün Dizilimi

draven-adc-yeni-rün-diilimi-lol-s8
Kalista Rün Dizilimi

kalista-adc-yeni-rün-dizilimi-lol-s8
Kog Maw Rün Dizilimi

kogmaw-adc-yeni-rün-dizilimi-lol-s8
Lucian Rün Dizilimi

lucian-adc-yeni-rün-dizilimi-s8
Draven Rün Dizilimi

draven-adc-yeni-rün-diilimi-lol-s8
Jhin Rün Dizilimi

jhin-adc-yeni-rün-dizilimi-s8
Jinx Rün Dizilimi

jinx-adc-yeni-rün-dizilimi-lol-s8
Miss Fortune Rün Dizilimi

misfortune-adc-yeni-rün-dizilimi-lol-s8
Ezreal Rün Dizilimi

ezreal-adc-yeni-rün-dizilimi-lol-s8
Corki Rün Dizilimi

corki-adc-yeni-rün-dizilimi-lol-s8
Caitlyn Rün Dizilimi

caitlyn-lol-yeni-rün-dizilimi-s8