Kapat

Karton kutu fiyatları nasıl değişiyor

Anasayfa
Genel Karton kutu fiyatları nasıl değişiyor
Karton kutu imalatı

Karton kutular, günümüzde taşımadan saklamaya kadar birçok alanda yardımcımız. Ancak, günümüzde poşet kısıtlamasından sonra kutular, bizler için daha değerli. Peki, karton kutu imalatı yapan firmalardan karton kutu temin edilirken nelere dikkat edilmeli, karton kutu fiyatları neye göre değişiyor? İşte, tüm bu soruların yanıtları haberin detayında…

Geçmişten günümüze karton kutu sıklıkla taşıma ve saklama amacıyla kullanılıyor. Ancak; pazarlama stratejilerine de konuk olan karton kutular, belirli bir tasarım sürecinden geçerek ihtiyaca yönelik özel olarak üretiliyor. Zira; bilindiği üzere naylon poşetlerin para olması durumundan sonra kutu ve türevlerine yoğun ilgi söz konusu oldu. İşte, bu sebepten ötürü karton kutu satın alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor ve karton kutu fiyatları nasıl belirleniyor gibi birçok sorunun yanıtı ise firmalar tarafından merak ediliyor.

Türkiye’nin En Kaliteli Kutu İmalatı Firmalarından Milim Matbaa, Karton Kutu Tasarımı İle İlgili Önemli Bilgileri Bizlerle Paylaştı

Kutu imalatı sektöründe adından sıkça söz ettirmeyi başaran Milim Matbaa, Türkiye’nin en prestijli karton kutu üretimi yapan firmalardan birisi olarak biliniyor. Gerek Türk gerekse de yabancı müşterilerine “özel kutu tasarım & üretim” hizmeti veren Milim Matbaa, karton kutu tasarımı ve üretimi yaptırırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini açıkladı.

Karton kutu tasarımı ve üretimi sürecinde en çok dikkat edilmesi gereken konulardan birisi tasarım ve üretim sebebidir. Yani; siz karton kutu tasarımı ve üretimi yaptırırken genel olarak boyut, ağırlık ve kaliteye bakmanızın yanı sıra tasarım açısından da detayları incelemeniz gerekiyor. Zira; boyut veya ağırlık açısından sizi tatmin eden bir karton kutu tasarımı, kurum kimliğinizi net olarak yansıtmaz ise gerek kurum imajı gerekse de pazarlama stratejileriniz zarar görebilir. Çünkü; tüketicilerinizin birçoğu “ambalaj” dediğimiz ürün görsellerine oldukça önem veriyor. Karmaşık yazı tipleri, soluk renkler, baskı hataları gibi çeşitli birçok problem, marka imajınızın zedelenmesine sebep olabilir. Bu nedenle; karton kutu tasarımlarınızı yaparken kurum kimliğinizi ön planda tutacak firmalarla çalışmanız hayati önem taşıyor. Milim Matbaa olarak bizler siz değerli müşterilerimizin kurum kimliğini pekiştirecek derecede tasarımlar yaparak sizleri memnun etmek ve tüketicilerinize & rakiplerinize karşı bir adım ön plana çıkarma taraftarıyız.”