Kapat

Film Tavsiyeleri Kesinlikle İzlemeniz Gereken Trend Filmler

Anasayfa
Genel Kültür Film Tavsiyeleri Kesinlikle İzlemeniz Gereken Trend Filmler
Film-Tavsiyeleri-Temmuz-2017

Film tavsiyeleri içeriğinde can sıkıntınızı alacak cinsten filmleri bulabilirsiniz. Sinema tarihine damga vurmuş kesinlikle izlemeniz gereken efsane filmler listesi barındırır. Aksiyon, bilim kurgu ve fantastik olmak üzere en güzel filmler listesi arşivlerine erişebilirsiniz.

Film Tavsiyeleri

Film tavsiyeleri içeriği her daim güncellenecektir. Yeni film önerileri ile birlikte henüz keşfetmediğiniz filmleri keşfedebileceksiniz. Tüm zamanların en iyi filmleri, izlenmesi gereken filmler, imdb puanına göre en trend filmler listelenecektir. Bunun haricinde sinema tarihine damga vurmuş filmleri kategorilerine göre ayırarak sizlere sunacağız. Film izlemeyi seviyorsanız bizi takipte kalın.

film tavsiyeleri

  • Hızlı ve Öfkeli Serisi

Hızlı ve Öfkeli bir Amerikan yasa dışı sokak yarışı ve silahlı soygun merkezli, aksiyon filmleri ve diğer çeşitli medya filmlerinden oluşan bir seridir. İzlemekten keyif alacağınız bu film 2001 yılından başlamakla beraber 10 seriden oluşmaktadır.

Hızlı ve Öfkeli – 2001

Daha Hızlı ve Daha Öfkeli – 2003

Turbo-Charged Prelude – 2003

Hızlı ve Öfkeli : Tokyo Yarışı – 2006

Hızlı ve Öfkeli 4 – 2009

Los Bandoleros – 2009

Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu – 2011

Hızlı ve Öfkeli 6 – 2013

Hızlı ve Öfkeli 7 – 2015

Hızlı ve Öfkeli 8 – 2016

  • Yenilmezler Serisi

Yenilmezler, bazı ülkelerde Avengers Assemble olarak da bilinmektedir. Marvel Studios tarafından üretilen ve Marvel Comics’in süper kahraman ekibidir. Dağıtımını Wss Whedon yazıp yönetmiştir. İzlemekten keyif alacağınız filmler arasındadır. Sıkılmadan izleyeceğiniz bu filmin serilerini gün içerisinde vakit kaybetmeden izlemek isteyebilirsiniz.

Yenilmezler 1 – 2012

Yenilmezler 2 : Ultron Çağı – 2015

  • Yarının Sınırında

Yarının Sınırında, Doug Liman tarafından yönetilen ve senaryosu Hiroshi Sakurazaka’nın 2004’de yayınlanan All You Need Is Kill adlı Japon light novelinden uyarlanan 2014 Amerika yapımı bilim kurgu, aksiyon filmi. Filmi izlerken geçirdiğiniz zamanı anlamayacaksınız ve ayrıca içerisinde yaşanan zaman döngüsü başınızı döndürecek cinsten olabilir.

  • Cehennem Melekleri Serisi

Cehennem Melekleri, 2010’da gösterime giren Sylvester Stallone’nin hem yönetip hem oynadığı ABD yapımı film. Filmde birkaç paralı askerin Güney Amerika’da, bir diktatörü devirme macerası konu edilmiştir. Müthiş oyuncu kadrosuyla efsane filmler arasında yer almaktadır. Mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz.

Cehennem Melekleri 1 – 2010

Cehennem Melekleri 2 – 2012

Cehennem Melekleri 3 – 2014

  • Labirent Serisi

Labirent: Ölümcül Kaçış, Wes Ball tarafından yönetilen ve James Dashner’ın 2009’da yayımlanan aynı adlı romanından uyarlanan bilim kurgu, distopik, aksiyon ve gerilim türlerindeki 2014 yapımı ABD filmi. İzlemekten keyif alacağınız film içerisinde bir grup deneğin labirentten kurtulma mücadeleleri yer alıyor.

Labirent 1 : Ölümcül Kaçış – 2014

Labirent 2 : Alev Deneyleri – 2015

Film tavsiyelerimiz şimdilik burada sona eriyor. Güncel film tavsiyeleri aktif bir şekilde devam edecektir. İzlemeniz gereken ve keyifle izleyeceğiniz filmleri sizlere sunmaya devam edeceğiz.